Četvrta radionica iz serije ''Lem i ti'', u suradnji s projektnom menadžericom i kustosicom Udruge za razvoj "uradi sam" kulture Radiona, Deborah Hustić spaja eksperimentalan svijet umjetnosti i tehnologije.

Zabavnim i praktičnim uradi sam pristupom učenici viših razreda Osnovne škole Šestine otkrili su kako koristiti konac koji provodi struju i koje su mogućnosti njegove kreativne primjene. Učenici su se upoznali s karakteristikama strujnog kruga osmišljavajući svoje nove svjetleće tekstilne modne dodatke.

Deborah Hustić (HR)

Deborah Hustić je osnivačica Body Pixel Studija i Textil{e}tronics para .org, te voditeljica I’MM_ Media laba u Zagrebu i projektna menadžerica i kustosica Udruge za razvoj „uradi sam“ kulture, Radiona. Bavi se nosivom tehnologijom, pametnom odjećom i elektronikom kao blogerica i maker. Kurirala izložbu Textil{e}tronics u Galeriji Galženica (2012.). Sudionica niza festivala i konferencija u domeni DIY / DIWO elektronike, novih medija i internetske kulture, a bavi se i razvojem edukacije putem radionica, u duhu tzv. workshopology koncepta. Živi i radi u Zagrebu.

20/10/2017

OŠ Šestine (Zagreb)