Pas koji jaše, Pas koji radi trbušnjake, USB Kameleon, USB Sova...CUBE (JP)

Eksperiment za novu hiraganu

Naziv tvrtke: CUBE CO., LTD. Tokyo

Osnovana: 1. listopada 1995.

CUBE proizvodi i prodaje igračke i druge proizvode koje dizajniraju sami ili u suradnji s vodećim umjetnicima različitih orijentacija.

CUBE dizajnira, proizvodi i prodaje računalne naprave, zaokružene serije zabavnih proizvoda koji se mogu priključiti na računalo.

Pas koji jaše (Humping Dog)

Pas koji jaše će bez prestanka jahati kad ga priključite na ulaz za USB! Gospode! Ne može si pomoći!

Pas koji radi trbušnjake (Crunching Dog)

Kada Psa koji radi trbušnjake priključite na ulaz za USB, počet će izvoditi trbušnjake kao lud!

USB Kameleon (USB Chameleon)

Ruka, stopalo i rep slobodno se kreću. S njegovim rukama, nogama i repom koji mogu savijati, Vašeg Kameleona možete staviti bilo gdje. Vaš će Kameleon kolutati očima i plaziti jezik! Kameleon koji živi u osobnom računalu.

USB Sova (USB Owl)

Možete imati sovu kao kućnog ljubimca ako jednostavno povežete USB Sovu s ulazom za USB.

Gumb za samouništenje USB 2.0 Hub DX (Self Destruction Button USB 2.0 Hub DX)

Aktivirajte prekidače po rednim brojevima, stisnite crveni gumb i čut ćete impresivne zvučne efekte! Odličan za kanaliziranje stresa.
Zabavan ali i funkcionalan u Vašem uredu.
Njegov dizajn emanira osjećaj urgentnosti oko Vašeg radnog stola.

USB Motor – tip: motocikl

Ovo je USB u obliku motora motocikla s uvjerljivim ispušnim zvukovima i vibracijama. Ovaj je proizvod rezultat našeg nastojanja da razvijemo jedinstvenu i snažnu perifernu opremu za osobna računala. To je praktična igračka koja radi popu motora. Uz utičnicu i dva prekidača, uživajte u snažnim vibracijama i jakim ispušnim zvukovima!

Kore Janai Robot USB2.0 Flash Memory 256MB

Kore Janai Robot je postao flash memorija! Zadržani su 'uncool' osjećaji koje izaziva! Možda ćete poželjeti reći „Gatai (Kombinacija)!“ dok ga spajate na Vaš ulaz za USB.

Sramežljivi dečko (ShyBoy)

Sramežljivi dečko će se zarumeniti kad utipkate „ljubav“ ili „poljubac“, a rastužit će se kada utipkate „mržnja".

CUBE (JP)

Korporacija Sekiguchi 1979. godine osnovala je specijalizirani odjel čiji je cilj bio osmisliti proizvode na temelju lika Monchhichi koji je uživao ogromnu popularnost. Uslijed sve veće potražnje, odjel je 1980. prerastao u samostalnu tvrtku, Sekiguchi Creative House, od kada se posao nastavio širiti.

1995. Toshio Sakai, viši izvršni direktor tvrtke, preuzeo je poslovna prava i osnovao CUBE CO., LTD., i postao njenim predsjednikom.

CUBE se dalje razvijao kroz osmišljavanje i dizajn novih likova kao i dizajn, proizvodnju i prodaju igrački, lutaka, unikata i drugih proizvoda.