Roce Canibal (ES)

Roce Canibal [Ce Quimera + Roger Rabbitch] je ime proizašlo iz niza suradnji tijekom 2017. godine za potrebe projekta Trans*Plant, kolektiva Quimera Rosa: Trans*Plant: May the chlorophyll be with/in you, u Galeriji Kapelica i Trans*Plant connecting with mycorrhiza intranet, interaktivne instalacije u Centru za umjetnost i tehnologiju ETOPIA u Zaragozi. Godine 2018. izveli su i performans Marikonas Hardcore na madridskom aktivističkom festivalu Tattoo Circus.

Ce Quimera
Suosnivač kolektiva Quimera Rosa, laboratorija za istraživanje i eksperimentiranje s tijelom, tehnologijom i identitetima, čiji je rad trenutno usredotočen na vođenje transdisciplinarnih projekata i eksperimentiranje s biohakiranjem iz transfeminističke perspektive. Quimera Rosa pokrenut je 2008. godine u Barceloni, a radovi kolektiva predstavljani su u umjetničkim centrima i muzejima, kao što su Reina Sofía u Madridu, Muzej suvremene umjetnosti u Barceloni MACBA, Nacionalno kazalište u Montpellieru, londonsko sveučilište Goldsmiths, Kalifornijsko sveučilište u Davisu, i drugdje.

Roger Rabbitch
Transrodni/a performer/ica koji se zanima za mutantske procese, seksualnost i kuhanje. U svom radu pokušava stvoriti hibridne performanse koji objedinjuju tijelo, hranu i užitak, kritički se osvrćući na procese normalizacije tijela. Surađuje s Marikonas Hardkore, Fuck the Fascism i Crapulismo Ilustrado i sudjeluje u organizaciji transfeminističkog BDSM festivala u Barceloni.